Wasmachine reparatie

Voor alle bekende merken wasmachines

Voordelige wasmachine reparatie aan huis in:

Wasmachine reparatie:

Wasmachine doet helemaal niets meer
Vaak is er dan schade aan de print ontstaan. Geen nood die repareren we gewoon, vervangen kan altijd nog. Soms een probleem met de (wand)contactdoos waar de wasmachine op is aangesloten.

Wasmachine deur gaat niet open / sluit niet
Bij wasmachines van Bosch of Siemens komt het nogal eens voor dat de deurgreep inwendig afbreekt, het noodsysteem werkt dan ook niet meer. Gelukkig heeft uw witgoedmonteur deze altijd in de auto. Voor wasmachines van andere merken zoals Bauknecht, Whirlpool, Indesit, Ariston gaat het meestal om een kapotte deurschakelaar. Het is ook mogelijk dat de machine registreert dat er nog water in zit; om te voorkomen dat u natte voeten krijgt blijft de deur vergrendeld. In dat geval is het verstandig om eens te kijken of er niet iets in het filter van de wasmachine terecht is gekomen wat er niet hoort.

Wasmachine verwarmt niet
Grote kans dat het verwarmingselement stuk is, maar het kan ook een probleem zijn met de thermostaat of een verbrand contact onder een relais op de printplaat van de wasmachine. Het verwarmingselement is gewoonlijk op voorraad en schade aan de printplaat van uw wasmachine kan meestal eenvoudig worden gerepareerd door uw witgoedmonteur.

Wasmachine neemt geen water
Het eerste waar u op moet letten is natuurlijk of de kraan van de wasmachine wel open staat. Soms zit het probleem in het bovendeel van de kraan; dat is meestal eenvoudig te herstellen. Ook kan een inlaatventiel defect zijn, of de niveauregeling van de wasmachine kan verstopt zitten of lekken. Een defecte pressostaat hoort ook tot de mogelijkheden.

Wasmachine draait niet
Dit kan meerdere oorzaken hebben. Heel soms is het een kwestie van de snaar terugplaatsen of vervangen maar de meest voorkomende oorzaak is versleten koolborstels. Koolborstels behoren tot de standaard voorraad van uw witgoedmonteur en deze wasmachine reparatie kan gewoonlijk direct worden uitgevoerd. Ook is het mogelijk dat een onderdeel op de printplaat moet worden hersteld/vervangen.

Wasmachine centrifugeert niet (zie ook "Wasmachine draait niet")
Ook dit kan meerdere oorzaken hebben. Onbalans in het wasgoed (te weinig waardoor teveel onbalans), een geknikte afvoerslang, iets in de pomp of een versleten of defecte afvoerpomp. Zolang de machine zijn water niet kwijt kan zal deze ook niet centrifugeren. Afvoerpompen behoren tot de standaard voorraad.

Wasmachine maakt lawaai
Meestal onstaat lawaai door onbalans tijdens het centrifugeren. Dit kan het gevolg zijn van onjuiste afstelling van de stelvoetjes van de wasmachine maar het kan ook het gevolg zijn van versleten schokbrekers (standaard voorraad, eenvoudige reparatie). Een enkele keer is de trommel afgebroken of zijn de lagers van de wasmachine versleten. Bij oude wasmachines is dit meestal geen probleem maar bij nieuwere wasmachines kan het een erg kostbare reparatie zijn.

Wasmachine afkeuren
Als uw witgoedmonteur constateert dat een reparatie niet haalbaar is betaalt u slechts een gereduceerd tarief van €30.- excl 21% btw. Let bij aankoop van een wasmachine altijd op de draairichting van de deur, bij een wasmachine kan de deur namelijk meestal niet worden omgedraaid.Hagen witgoed reparatie
 

Vriendelijk, snel, voordelig en vertrouwd
Bel geheel vrijblijvend voor informatie of een afspraak. Hagen Witgoedservice is het best bereikbaar op ma t/m za tussen 12:00u en 20:00u

Pinapparaat aanwezig
U hoeft geen contant geld in huis te hebben.

Zes maanden garantie
U krijgt zes maanden garantie op witgoed reparaties

Ruim 25 jr ervaring
Hagen Witgoedservice heeft door de jaren heen talloze witgoed reparaties uitgevoerd en leert nog steeds bij.